BOAS-arrangement i Bulldog-Klubben

Så løber det andet BOAS-arrangement af stablen i Bulldog-Klub regi. Arrangementet vil finde sted i Otterup Geværfabrik, Fabriksvej 5, 5450 Otterup den 2. april 2023 fra kl. 09,00 til kl. 17,00 og bedømmende dyrlæge vil være Cecilie Knold

Der vil ca. blive bedømt 4 hunde i timen, så det maximale antal hunde for dagen vil være 30. Udvælgelsen vil foregå efter først til mølle princippet.

Prisen for BOAS testen vil være kr. 750,00.

Tilmeldingen til arrangementet vil foregå via Bulldog-Klubbens hjemmeside under SUNDHED og BOAS – her vil der blive lagt en tilmeldingsblanket op, som man skal benytte.

Derudover skal man købe en rekvisition hos DKK/Hundeweb, som skal medbringes på testdagen.

Krav for deltagelse er, at hunden er fyldt 12 måneder. Testens gyldighed er 24 måneder, derefter skal man teste sin hund igen, hvis man vil have en gyldig BOAS-graduering.

For de første 100 hunde der får registreret deres resultat hos DKK, vil der være mulighed for at søge om et tilskud på kr. 500,00 hos Bulldog-Klubben (dog max. 2 hunde pr. underskriftberettiget ejer).

Når vi ved hvilke hunde, der skal deltage på dagen, får man tildelt en tid. På selve testdagen bedes man forlade området, når man er færdig med at få testet sin hund/hunde, så det ikke stresser de næste hunde, der skal gradueres.

Fortvivl ej hvis du bor Jylland. Der vil også her blive afholdt arrangementer i april og maj måned. Tid og sted følger senere. Dette er anden runde, og der vil løbende blive afholdt flere arrangementer efter behov.

Hvis man ikke har mulighed for at deltage på disse dage, er der altid mulighed for af booke en tid hos en af de godkendte dyrlæger for en graduering i deres praksis. Prisen for dette må man spørge den enkelte dyrlæge om.

Vi håber selvfølgelig at rigtig mange har lyst til at bakke op om BOAS-testningen af vore racer.
Tilmeldingsskemaet finder du HER

Tilmeldingen er først bindende når din indbetaling er registreret.
Du kan benytte MobilePay 34428 eller bank reg. 1551 konto 4152751.

Med venlig hilsen
Sundhedsudvalget