Om at udstille

Bulldog-klubben holder et antal udstillinger hvert år. Vi søger at sikre, at vores udstillinger placeres på skift mellem landsdelene.

For at være med på en hundeudstilling, kræver det, at din hund er stambogsført i Dansk Kennel Klub eller en kennelklub, som DKK samarbejder med.

I Danmark er der rig mulighed for at komme på udstilling med sin bulldog. DKK arrangerer årligt også en række udstillinger, ligesom der hvert år er flere udstillinger i kredsene.

Tjek hundeweb.dk ud for at se, hvor du kan komme på udstilling med din hund. De fleste kredse holder også hvert år uofficielle udstillinger - de såkaldte skuer. Tjek kredsenes hjemmesider ud eller tjek på kredssiderne i Hunden - DKKs medlemsblad.

Skuer kan du bruge til træning. Der bliver ikke givet point, men du og din hund lærer, hvad der skal til, inden du tager på en officiel udstilling.

En anden måde at træne på, er ved at gå til ringtræning. Bulldog-klubben har ringtræning i nogle områder - se her på hjemmesiden. Er der ikke et klubtilbud i dit nærområde, holder DKK's kredse også ringtræning.