Udstillingstitler og forkortelser


DKCH Dansk Eksteriørchampion
Titlen kan erhverves af hunde, der er fyldt 24 måneder, og har fået tildelt 3 certifikater (CAC’er) af 3 forskellige dommere (det sidste skal være fra åben klasse) er champions.

DKJCH Dansk Junior Champion
Titlen kan erhverves af hunde, der stiller i juniorklassen, og har fået tildelt 3 junior-certifikater af 3 forskellige dommere.

DKVCH Dansk Veteran Champion
Titlen kan erhverves af hunde, der stilles i veteran klassen, og har fået tildelt 3 veteran-certifikater af 3 forskellige dommere.

KLBCH Klubchampion
Titlen uddeles i championklassen og kan erhverves af hunde, der opnår at blive 1. vinder i championklassen på 3 klubudstillinger af mindst 3 forskellige dommere – certifikatet kan gå til og med alle hunde i klassen som er tildelt CK, såfremt de foranstående hunde allerede er KLBCH og de opfylder klubbens krav.
Der uddeles kun klubcertifikater på Bulldog-Klubbens egne udstillinger.
Certifikatet uddeles udelukkende til medlemmer af Bulldog-klubben med mindst tre måneders anciennitet, og videregives, hvis udstilleren forkert har oplyst ved tildelingen, at vedkommende var medlem.
(OBS: efter ændringer i reglerne for opnåelse af championatet, skal klubben gøre opmærksom på, at det udløsende certifikat skal vindes efter 1. januar 2019. Har din hund allerede tre klubcerter inden, bliver den altså IKKE automatisk klub CH med disse tre certer. Det sidste og udløsende certifikat skal gives EFTER de nye regler er trådt i kraft, dvs. hunden skal opnå et certifikat efter 1/1-19)
Udfyld denne formular, for at modtage diplomet.

KLBJCH Klub Juniorchampion
Titlen kan erhverves af hunde, der opnår at blive 1. vinder i junior klassen på 2 klubudstillinger af mindst 2 forskellige dommere – certifikatet kan gå til og med alle hunde i klassen som er tildelt CK, såfremt de foranstående hunde allerede er KLBJCH og de opfylder klubbens krav. Der uddeles kun klubcertifikater på Bulldog-Klubbens egne udstillinger.
Certifikatet uddeles udelukkende til medlemmer af Bulldog-klubben med mindst tre måneders anciennitet, og videregives, hvis udstilleren forkert har oplyst ved tildelingen, at vedkommende var medlem. Se i øvrigt ovenfor om regel-ændringen 1. januar 2019.
Udfyld denne formular, for at modtage diplomet.

KLBVCH Klub Veteranchampion – NYT pr. 1.1.2019
Titlen kan erhverves af hunde, der opnår at blive 1. vinder i veteranklasen på 2 klubudstillinger af mindst 2 forskellige dommere – Certifikatet kan gå til og med alle hunde som er tildelt CK i klassen, såfremt de foranstående hunde allerede er KLBVCH og de opfylder klubbens krav. Certifikatet uddeles udelukkende til medlemmer af Bulldog-klubben med mindst tre måneders anciennitet, og videregives, hvis udstilleren forkert har oplyst ved tildelingen, at vedkommende var medlem. Der uddeles kun klubcertifikater på Bulldog-Klubbens egne udstillinger.
Udfyld denne formular, for at modtage diplomet.

KBHV Københavnsvinder (+årstal)
Titlen uddeles hvert år til den hund, der opnår BIR (bedst i racen) og BIM (bedst i modsat køn) på DKK’s årlige Københavnsvinder-udstilling i

KLBV (+årstal)
Titlen tildeles den han og tæve, der har opnået højest udstillingspoints på Bulldog-Klubbens udstillinger i årets løb.

KLBVV (+årstal)
Titlen tildeles den veteran-han og veteran-tæve, der har opnået højest udstillingspoints på Bulldog-Klubbens udstillinger i årets løb.

DKRV (+årstal)
Titlen tildeles den han og tæve, der har opnået højest udstillingspoints på DKK's udstillinger i årets løb.

NOCH Norsk Champion
Opnår hunden 1 certifikat (CAC) i Norge, kan den blive Norsk Champion, hvis hunden har eller opnår dansk udstillingschampionat.

SECH Svensk Champion
Opnår hunden 1 certifikat (CAC) i Sverige, kan den blive Svensk Champion, hvis hunden har eller opnår dansk udstillingschampionat.

FICH Finsk Champion
Opnår hunden 1 certifikat (CAC) i Finland, kan den blive Finsk Champion, hvis hunden har eller opnår dansk udstillingschampionat.

NORDCH Nordisk Champion (Skandinavien) Udløber 31.12.2019
Nordisk udstillingschampionat tildeles den hund, der har opnået eksteriørchampionat i 3 af de nordiske lande.

NORDICCH Nordisk Udstillings Champion
Hunden skal have opnået Dansk Champion. Hunden skal være tildelt tre nordiske udstillingscertifikater fra tre forskellige nordiske lande, tildelt af tre forskellige dommere. Mindst ét af de tildelte nordiske udstillingscertifikater skal være opnået, efter hunden er fyldt 24 måneder.

INTCH Internationalt eksteriørchampionat
Hunden skal have opnået dansk eksteriørchampionat, inden der kan søges om internationalt eksteriørchampionat. 4 CACIBer (Certificat d’Aptitude au Championat International de Beauté) af 3 forskellige dommere i 3 forskellige lande, heraf skal det ene være fra det land, hvor hundeejer er bosiddende eller fra racens hjemland. Der skal mindst gå 1 år mellem det første og sidste CACIB. Hundens forfædre skal være stambogsført med FCI-anerkendte aner i mindst 3 generationer.

EUV Europavinder (+årstal)
Titlen uddeles hvert år til den hund, der opnår BIR (bedst i racen) og BIM (Bedst i modsat køn) på den årlige Europa-hundeudstilling.

JEUV Junior Europavinder (+årstal)
Titlen uddeles hvert år til den unghund (han og tæve), der opnår den bedste placering på den årlige verdensvinderudstilling.

VV Verdensvinder (+årstal)
Titlen uddeles hvert år til den hund, der opnår BIR (bedst i racen) og BIM (Bedst i modsat køn) på den årlige verdensvinderudstilling.

JVV Junior verdensvinder (+årstal)
Titlen uddeles hvert år til den unghund (han og tæve), der opnår den bedste placering på den årlige verdensvinderudstilling.