< Tilbage

Nyt spændende kursus. 23-02-2021 - 17:04

Har du lyst til at lære mere om hvordan du kan optimere din hunds fysiske velvære? 

Har du lyst til at lære mere om hvordan du kan optimere din hunds fysiske velvære? Så er dette kursus lige noget for dig. Over to dage vil du lære om forskellige dogfitnessøvelser, som styrker hundens muskulatur, balance, kropskontrol og selvtillid. På den måde kan du være med til at forebygge skader og smerter i din hunds krop.

 

Emilie Munkholm arbejder som veterinær kranio-sakral terapeut, og har videreuddannet sig inden for en lang række behandlingsformer, samt rehabilitering. Hun har tidligere skrevet bøgerne "Hold din hund fit for fight" og "Go' start", som bla. omhandler forskellige dogfitnessøvelser.

 

Kurset foregår online over to dage, med en uge imellem. Efter hver del, har man efterfølgende en uge til at stille spørgsmål, samt evt. sende video af sin egen træning og få feedback.

Kursusmaterialet bliver lagt ind i en lukket facebookgruppe, hvor man vil have adgang til det, i to uger efter kursets afslutning.

Kurset foregår d. 13 og 20 marts. (man kan se kursusmaterialet præcis når man ønsker det så man kan sagtens deltage selvom man ikke kan på de to nævnte datoer)

 

Pris; 400 kr

 

Tilmelding på mail til aktivitetsudvalg@bulldogklubben.dk

Her oplyser du
Navn

Medlemsnummer

Race; (fransk/engelsk bulldog)

 

Kurset gennemføres ved minimun 5 deltagere, og der er plads til 20 på kurset.

Frist for tilmelding søndag den 7/3

< Tilbage