< Tilbage

Profil af formanden25-10-2020 - 12:28

Hvem er formanden, læs lidt om det her.

Jeg hedder Michael Østergaard og er 45 år gammel, jeg bor ved Vrå i Nordjylland, på et nedlagt landbrug, samme med min hustru Tina og vores 6 franske bulldog.

Til dagligt arbejder jeg som fængselsbetjent og mentor for tidligere og nuværende kriminelle.

Jeg har 11 års erfaring i bestyrelse arbejde, hvor jeg har været med at starte en forening fra bunden.

Jeg har siddet for i en kort periode i bestyrelsen ved DKK kreds 7.

 

Jeg blev indstillet af Bulldog Klubben, til uddannelse som ringtræner gennem DKK og bestod den i 2019. Jeg har i 2020 forsøgt at startet ringtrænings hold op, men dette har til tider ikke været nemt, pga den tid vi er i.

 

Jeg har altid haft hund, men først i 2003, fik jeg kendskab til Fransk bulldog, min hustru, eller den gang min kæreste havde en Fransk bulldog, der skulle jeg lige godkendes af ham først, men vi blev faktisk rigtig gode venner, og siden har jeg bare elsket den fransk bulldog.

 

Der hjemme på gården, er og har jeg været igang med at bygge en legeplads til vores franske bulldogs og tænker ikke at deres legeplads er færdig i endnu, da de stadigvæk kommer med ønsker. Samt at det er der jeg har min ringtræning.

 

Vi har selv opdrættet Fransk Bulldog i flere år, i et lille hyggeligt opdræt med fokus på sundhed, aktive hunde og gode sociale hunde.

 

Jeg udstiller mine hunde meget i Danmark og tildeles også i Tyskland. Og som udstiller har jeg fået mange fantastiske venskaber og bekendtskaber, og jeg holder meget af at udstille gennem Bulldog klubben.

 

Jeg har stor tålmodighed, men jeg går også op i at gøre tingene ordenligt, samt at jeg arbejde med åbenhed og åben Kommunikation, hvor vi taler om opgaver, så vi i fælleskab kan få en stærk klub for vores to racer.

I mit job er jeg vant til at arbejde tværfagligt, samarbejde med myndigheder, have kommunikation i svære og nemme situationer, hvorved jeg i sidste ende prøver, at alle skal behandles ens.

Mit mål er også, at vi får sat nogle visioner op, for hvad vi skal i fremtiden. De visioner skal vores medlemmer være med til at sætte. Visionerne er ikke bare hvad vi skal i år, men også en rettesnor til, hvor vi ønsker at være om 5 år.

 

Jeg vil gerne arbejde for at vi har en klub, for både Franske og Engelske bulldog, hvor fokus ligger på alle 4 ben.

Ben 1: En klub for alle, Åbenhed

Ben 2: Sundhed

Ben 3: Udstilling

Ben 4: Aktiviteter

 

Hvis der skulle være medlemmer som har spørgsmål, så er min postkasse altid åben og jeg skal svare efter bedste evne, dog kan der være spørgsmål jeg ikke kan svare på, men i de tilfælde, vil jeg give en begrundelse for, hvorfor jeg ikke kan svare på det spørgsmål.

 

 

Glæder mig til at samarbejde med jer.

 

 

Michael Østergaard

< Tilbage